maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_13.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_14.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_12.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_11.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_3.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_7.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_10.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_8.jpg
maison-kitsune-mathieu-lehanneur-soho-new-york-boutique-interior-shop-usa-renovation_dezeen_2364_col_5.jpg
Maison-Kitzune-New-York-Soho.jpg
Below, the first five images show the construction. The rest of the images show the CNC cut wood bench.
Laying down the floor tiles
Installation of metal tubes
Installation of recessed shelves and faux windows
Installation of the mirror wall
Concrete volumes in place
3D model of bench (top half)
Two halves of the bench cut
The two halves were also hollowed to reduce weight. Registration holes were cut to help with alignment when gluing together.
Holes for leg cut
Legs glued in
Two halves joined together with wood glue
Before sanding
After sanding
Weather resistant polyurethane finish
Side view
Bench in store
Bench placed outside the storefront as an attraction
prev / next